Pallassos a domicili a Barcelona

Servei d’animació amb pallassos a domicili a Barcelona per repartir rialles a la canalla als aniversaris,  festes infantils, comunions, celebracions amb la família a domicili, shows de pallassos amb bromes, gags, somriures i molt d’humor ja que som especialistes en fer espectacles divertits amb pallassos, també mags, contes, titelles, animadors..

Ens desplacem a domicili per tot Barcelona i els seus voltants : Santa Coloma, Cornellà, Sant Cugat, Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Manresa…i també rodalies  Tarragona, Girona, Lleida… Us expliquem les principals animacions amb pallassos a Barcelona després d’aquest video amb les seves actuacions:

Pallassos a Barcelona

Els nostres pallassos a domicili a Barcelona realitzen les següents animacions infantils:

Show de pallassos: divertit i amè, per no parar de riure, sempre el comencem amb una simpàtica presentació amb pallassades i bromes per trencar el gel i seguim amb un espectacle ple de rialles, gags, paròdies, malapteses i els ingredients més entranyables dels nostres pallassots.

Animació bàsica: Ideal per a qualsevol edat ja que hi adaptem els continguts de manera que la canalla la pugui seguir-la, participar i divertir-se. Senzilla i alhora molt completa, la desenvolupem així:Pallassos a domicili a Barcelona

  • Una benvinguda amb rialles i molt d’humor
  • Jocs variats amb cançons, música, balls …
  • Pintacares dels seus personatges preferits  que elijan
  • Figuretes amb globus per a tots.

Animació amb cantajocs: als ballarucs els agrada molt; comencem donant-los la benvinguda de manera divertida, seguim amb els cantajocs : cançons i coreografies per ballar, maquillatge de cara i globoflexia.

Animació amb contes o titelles : desenvolupem els continguts de l’animació base (presentació, jocs divertits, pintacares i globus) i afegim una estona de titelles o contes interactius d’allò més divertits.

Animació científica: Aquesta divertida i innovadora animació la podem fer amb temàtica de pallassos o de científics sonats, genial a partir de 6 anys. Els continguts són:

  • Donem la benvinguda a tots i especialment al protagonista de la festa.Pallassos a Barcelona
  • Ens ho passarem d’allò més amb jocs de tota mena, cançons, balls, música, tot molt participatiu.
  • Seguidament pintacares
  • Es l’hora de gaudir amb sorprenents i divertits experiments científics infantils
  • Globoflexia amb un munt de figuretes amb globus per donar color a la festa.

Altres animacions com l’animació bàsica + màgia, show de màgia professional, gimcana amb màgia, minidisco, animacions par adults, karaoke, zumba infantil… consulteu  més animacions infantils a Barcelona

Espectacles amb show de clowns y pallassos, també de contes, titelles,  minidisco, de circ, malabars…

Festes temàtiques amb diferents tipus de pallassos, de pirates, mags, princesas, súper- herois , festes de Halloween, Carnestoltes, Nadal…

Tallers de granadures, manualitats, globoflexia, bombolles de sabó, tatuatges, pintacares, amb material reciclat, de màscares…

Altres activitats com lloguer de castells inflables, càtering, decoracions de diferents tipus, pluja de globus, etc …

Comproveu els  nostres preus assequibles o ho preferiu podeu contactar amb nosaltres sense compromís sempre que us calgui.

Pallassos a Barcelona a domicili

Pallassos a Barcelona a domicili

Nostres pallassos a domicili a Barcelona ens avalen una llarga trajectòria dedicada a les animacions infantils, divertint i fent riure la canalla als aniversaris, festes infantils, comunions, bodes, escoles, ajuntaments i un fantàstic equip de professionals amb experiència que han repartit rialles i il·lusió per  Barcelona i arreu de Catalunya. …

Gaudiu d’una animació amena i plena de diversió amb els nostres pallassos a domicili a Barcelona i també amb els nostres mags, contes, titelles, minidisco a domicili.

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad