Animació bàsica + màgia

Els millors mags infantils a Barcelona els faran

Per començar, fem una presentació ben divertida amb bromes i humor per que nens riguin i vegin que ho passaran molt i molt be. En aquest moment, tenim cura de fer sentir molt especial el prota de la festa.

Seguim amb jocs: cooperatius, amb música, cançons, balls, canta jocs, fins i tot ginkanes, concursos televisius … adaptats a les edats dels nens i al tipus d’espai. I sempre mantenint tots els participants actius perquè es diverteixin.

Després fem el pintacares, els maquillem del que ens demanen: Spiderman, pallassets, pirates, gatets, princeses … Intentem fer-ho de manera àgil i participativa per no crear desordre.

I ara… la nostra activitat estrella: màgia!! Que té la màgia que a tots ens cautiva? i encara més a la canalla. Sempre ho hem de forma divertida i perquè ho entenguin. Molts colors, objectes quotidians  i moltes bromes i sobre tot participació. Els nostres mags infantils són molt bons

Acabem amb la  globoflexia: espases, corones, flors, gossets, cors, tucans, micos, ossets… perquè juguin i s’ho emportin de record.

1h 30min ampliable

Des de 4 anys

Mags infantils Barcelona

 

Mags infantils a barcelona molt divertits

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad