Animadors per a festes de Halloween a Barcelona

Oferim animacions terrorífiques festes de Halloween a Barcelona amb animadors, bruixes, minidisco zombi , festes de por, contes tenebrosos, passarge del terror, truc o tracte. Amb continguts i disfresses adaptats a la canalla, festes infantils amb temàtica de Halloween, animadors per a festes de Halloween a Barcelona, una nit de bruixes a domicili en tota regla.

A les festes de Halloween els nostres animadors es caracteritzen i disfressen tot seguint la temàtica, es converteixen en ànimes de pirata, princeses zombis, bruixes patuixes son terroríficament fantàstics !!!! .

Animadors infantils a Halloween

Algunes de les animacions que podem fer amb temàtica de festes infantils a Halloween  son:

Animació bàsica de por: ens presentem d’una forma tenebrosa, seguim amb jocs de por, balls transformant-nos en zombis, truc o …fem un pintacares per convertir-nos en bruies, pirates moribunds … i per acabar globoflexia.Festes de Halloween a Barcelona

 Extres: (15-20 min afegits a  la bàsica)

  1. Contacontes  relat de temes de por, bruixes i morts vivents
  2. Titelles amb contes de bruixes, d’intriga i terror, en to de Halloween

Animació amb màgia: funciona molt be perquè és molt completa i els trucs s’adapten al tema de Halloween perfectament, fem :Festes de Halloween  Barcelona

  • Donem la benvinguda a la festa del terror.
  • La part de jocs es converteix en balls, jocs tipus passatge del terror
  • Ens pintem la cara de zombies, bruies, calaveres
  • Una bona estona de màgia sorprenent i terrorífica.
  • Figures amb globus  per a tothom.

Minidisco: comença amb una benvinguda amb marxa i alhora de por, després seguim amb balls amb coreografies com a Thriller pels zombis més ballarucs; podem acabar amb màgia plena de trucs al·lucinants

Festa de por: aquesta és una animació exclusiva de Halloween la qual es basa sobretot en fer una bona caracterització de por amb maquillatges específics de zombis, bruixes, fantasmes, calaveres, també amb complements, etc i jocs de terror.

Passatge del terror: es tracta de fer un recorregut per zones fosques i tenebroses en les els animadors faran esglais a la canalla sorprenent-la en diferents llocs, caracteritzats de personatges de Halloween com zombis, bruixes, fantasmes o morts vivents.

Cercavila de truc o tracte: un terrorífic cercavila per les cases de la barriada fent soroll, esglaiant a petits i a grans mentre passen  per les cases demanant que escullin truc o tracte i recollint caramels i llaminadures.

Totes aquestes festes de Halloween a Barcelona son genials per passar una vigília de Tots Sants  d’una forma ben tenebrosa, amb les nostres animadors, mags i pallassos amb jocs i activitats per a morir-se … de por i de riure !!!!!

Adaptem totes les nostres animacions infantils a la temàtica de Halloween a preus econòmics.

Festes infantils a Halloween

Amb les nostres festes de Halloween a Barcelona els nens tindran una celebració terroríficament divertida, amb balls, música, jocs de terror i tot adaptat a la tamàtica. els animadors caracteritzats de bruixes, mags fets zombi, fantasmes del passat, i molta, molta por … sempre adient a l’edat dels nens, l’idea és que es diverteixin tota l’estona.

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad