Contractar la visita dels Reis Mags a domicili a Barcelona

Vinguts d’Orient pots contractar la visita dels Reis Mags a domicili a Barcelona perquè donem servei a empreses, ajuntaments, escoles,centres comercials i particular. Fes que els nostres Reis Mags, sigui un, dos o els 3 vinguin a entregar els regals a la mainada. Tenim una gran experiència en festes infantils de Nadal.

Melcior, Gaspar i Baltasar visiten a domicili a tot Barcelona (Bcn, L’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma, Cornella, Sant Cugat, Manresa…) i Rodalies (Girona, Lleida, Tarragona…)…Contacta amb nosaltres i te’ls enviem a casa.

Descarrega´t el nostre DOSSIER DE NADAL JAJEJIJOJU ¡amb preus!

contratar visita de los reyes magos barcelona

Contractar la visita del Reis Mags

Si vols que les teves festes de Nadal siguin inoblidables contracta la Visita dels Reis Mags a domicili a Barcelona. Estem a la teva disposició!! I compte!! que tenim línia directa amb el Pare Noel per donar-te el millor servei. També pots contractar les nostres animacions infantils i les nostres festes temàtiques:

  • Visita dels reis Mags a particulars: L’animació més màgica i entranyable, Mercior, gaspar i Baltasar (els tres, dos o un) visiten a domicili i tots explicant-los la història dels Reis d’Orient, s’asseuran amb els petitons , conversaran amb ells, els preguntaran com s’han portat i els entregaran els regals.
  • Visita dels Reis Mags a empreses: Ses Majestats els reis d’Orient saluden a tos els nens, les donen caramels i regals, escolaran les seves peticions i es faran fotos amb ells.
  • Visita dels Reis Mags a centres comercials: Els reis mags, amb l’ajuda dels seus patges saluden als nens del centre comercial, els donen regals, es fan fotos amb ells…

visita de los reyes magos barcelona

Una gran dosis de màgia i il•lusió omple els cors al Nadal, un ambient que’ns embolcalla amb els millors sentiments per a compartir amb la família i els amics i en definitiva que ens fa gaudir, sentir i somriure. Regalar als nens la visita dels personatges més estimats del Nadal , contribuirà en la seva felicitat en aquestes dates tan assenyalades. Fes més emocionants i màgics aquests moments amb la seva visita.

Contractar la visita dels reis Mags a domicili a Barcelona ( Bcn, L’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma, Cornella, Sant Cugat, Manresa…) i rodalies (Girona, Lleida, Tarragona. Es l’animació estel•lar d’aquests Nadals.

Tenim la clau per fer feliç la mainada: Els Reis Mags i els seus patges!! Per a donar als nens la més gran sorpresa cal contractar la visita dels Reis Mags a domicili a Barcelona i Rodalies. Consulteu preus.

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad