Contractar la visita del Pare Noel a domicili a Barcelona

Ja pots contractar la visita del Pare Noel a domicili a Barcelona. Un servei pensat per a empreses de tot tipus, ajuntaments, col•legis, particulars, centres comercial … tenim una gran experiència en festes infantils de Nadal. El nostre Pare Noel (Santa Claus) vindrà a domicili per entregar els regals, fer-se fotos …

Contacta amb nosaltres i els nostres Pares Noels et visitaran a domicili a Barcelona (Bcn, L’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma, Cornella, Sant Cugat, Manresa…) i rodalies (Girona, Lleida, Tarragona…). Contacta’ns.

Descarrega´t el nostre DOSSIER DE NADAL JAJEJIJOJU ¡amb preus!

contratar visita de papa noel barcelona

Contractar la visita del Pare Noel

La millor opció pels Nadals es contractar la visita del Pare Noel a Barcelona !!! Gaudiràs d’un munt d’animacions infantils i també de festes temàtiques. I si vols contractar els Reis Mags també te’l s portem a casa.

  • Visita del Pare Noel a particular: El nostre pare Noel ens visitarà per sorprendre la mainada, saludar-la, fer-se fotos, entregar els regals i omplir les llars de la màgia del Nadal tot explicant-los la història de Santa Claus o del Pare Noel.
  • Visita del Pare Noel a empreses: El Pare Noel i els seus follets estaran molt contents de saludar i xerrar amb els nens dels Nadals, els entregaran els regals, es faran fotos amb la mainada i en un ambient bonic i nadalenc.
  • Visita del Pare Noel als centres comercials: Petits i grans gaudiran recollint els regals i fent-se fotos amb els personatges mes tendres del Nadal: El Pare Noel i els seus follets que dedicaran especial atenció als més petits.

visita de papa noel barcelona

Regala il•lusió als teus nens i fes que aquests Nadals siguin d’allò més especials per ells i per a tota la família. Que el pare Noel vingui a casa a portar-te els regal és una experiència única que mai no oblidaran . Tenim una llarga experiència en activitats Nadalenques i això ens permet actuar amb credibilitat, tacte i molta sensibilitat.

Aquests Nadals has de contractar la visita del Pare Noel a domicili a Barcelona (Bcn, L’Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma, Cornella, Sant Cugat, Manresa…) i rodalies (Girona, Lleida, Tarragona…)

Tenim els ingredients màgics per fer feliç els més petits de la casa : un fantàstic equip d’animadors infantils, disfresses de gran qualitat, compromís i experiència. Et facilitem els preus per a contractar la visita del Pare Noel a domicili a Barcelona.

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad