Animadors, mags, pallassos per a comunions a Barcelona

Oferim animadors, mags i pallassos per a comunions a Barcelona a domicili, animacions infantils, espectacles, música, jocs, balls, coreografies, màgia de diferents tipus, show de pallassos, actuacions variades per a festes de comunió. Donem servei d’animadors, mags i pallassos per a comunions de nens a Barcelona i també a: Hospitalet, Badalona, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Manresa, Mataró, Santa Coloma, Cornellà rodalies i  Girona, Tarragona, Lleida…

Animadors, mags, pallassos per a comunions a Barcelona

Animadors per a comunions Barcelona

Els nostres animadores per a  comunions a Barcelona realitzen animacions dinàmiques i actives: Destaquen:

Animació bàsica: amb la presentació del protagonista de la festa, un munt de jocs, coreografies, balls, musica i acabem amb maquillatge infantil i globoflexia (opcional) per a totes les edats.

Animadors per a comunions BarcelonaAnimació + màgia: una presentació divertida per trencar el gel, jocs variats i interactius amb balls,musica, pintacares i globoflexia opcionals i un bon show de màgia infantil fàcil de seguir i amb la participació dels convidats.

Animació científica: donem la benvinguda amb humor, seguin amb molts jocs, música, balls , opcionalment podem fer maquillatge infantil i figuretes amb globus; experiments científics impressionants i divertits.

Animació amb contes: amb els continguts de la bàsica: presentació divertida, jocs, pintacares i globoflexia (opcionals) i un entranyable conte ben divertit.

 Per altres  animacions infantils dels nostres animadors per a comunions a Barcelona, consulteu-nos sense compromís. Oferim animadors, mags i pallassos a Barcelona

Mags per a comunions a Barcelona

Amb els nostres fabulosos mags per a comunions a Barcelona gaudirà d’una comunió inoblidable. Les principals activitats :

 Animació bàsica amb màgia: la més completa i sol·licitada, Mags per a comunions a Barcelona

  • Comencem amb humor tot presentant el prota
  • Després un munt de balls. música, gincames…
  • Pintacares
  • Fem una sorprenent actuació de màgia amb trucs per a tota la família
  • Figures amb globus

Minidisco: si els agrada ballar és perfecte, balls, coreografies, jocs, concursos… tot relacionat amb el ball i la música de moda. Possibilitat d’acabar amb màgia infantil i maquillatge fashion.

Màgia professional: fantàstic espectacle de màgia d’escena durant  min- professional  h amb trucs impressionants, humor i participació, per a tota la família.  Disposem d’altres animacions amb mags per a comunions a Barcelona.

Mags a domicili per a comunions a Barcelona

Pallassos per a comunions a Barcelona

Servei de pallassos per a comunions a Barcelona a domicili, humor i rialles assegurades. Activitats principals :

Xou de pallassos: Comencen donant la benvinguda amb bromes i fem un divertit show graciòs amb paròdies i una bona actuació de pallassos.Pallassos per a comunions a Barcelona

Animació amb titelles: ens presentem amb humor, després gran varietat de jocs, gincames, balls cançons deixant el pintacares o la globoflexia opcionalment i seguim amb un teatret de titelles amb la participació dels convidats i de forma divertida

Cantajocs: Comença amb rialles i presentacions, segueix amb un munt de cantajocs, la tassa el txutxua, el tallarí i molts més. Podem fer maquillatge infantil i figures amb globus si es desitja.

Disposem de més animacions amb pallassos  a domicili per a comunions a Barcelona, consulteu-nos sense compromís sobre els nostres animadors, mags i pallassos per a comunions a Barcelona..

Per a qualsevol altre opció o informació que us calgui, contacteu-nos o mireu la nostra llista de preus i tarifes d’animadors mags i pallassos per a comunions a Barcelona

Idees útils per animacions de comunions a Barcelona

  • Parlar amb el lloc on fem la celebració per avisar-los que portarem animació, on fer-la etc.
  • Ajustar l’hora d’inici al màxim la mainada triga poc a menjar. Millor abans que després, se’ls fa molt llarga l’espera.
  • Decorar l’espai de la celebració dona un toc especial i hi han moltes opciones de decoració

Animadors, mags, pallassos per a comunions a Barcelona

Una gran oferta d’activitats amb animadors, mags i pallassos per a comunions a Barcelona, shows, actuacions, espectacles, animacions infantils, festes per a nens a domicili amb molt d’humor.

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad