Animadors per a festes infantils a Barcelona

Disposem d’un fantàstic equip d’animadors per a festes infantils a Barcelona (Girona, Tarragona, Lleida) disposats a animar els vostres aniversaris, comunions, festes infantils a domicili. Som animadors infantils amb anys d’experiència, formació i recursos.

Pel que fa a les disfresses, a part de mags i pallassos els nostres animadors per a festes infantils poden anar disfressats de molts personatges : pirates, princeses ( Blancaneus, la Ventafocs, La Bella, Rapunzel …) Príncep, Príncep blau, Mag Merlí,  Mickey, La Caputxeta Vermella, Superheròis, barrufets,  Hello Kitty, Follets, Campaneta, indis i vaquers, Monster High, bruixeta, disfresses nadalenques (Pare Noel, Reis Mags, patges…)

Animadors festes infantils a Barcelona

Animadors per a festes infantils a Barcelona
Animadors per a festes infantils a Barcelona

El nostre equip d’animadors per a festes infantils a Barcelona treballa els 365 dies de l’any, pràcticament 24h al dia si cal, a domicili, adaptant-nos a l’espai i al motiu de la celebració. Son veritables professionals de  l’animación infantil

Els nostres animadors per a festes infantils a Barcelona son professionals i especialitzats en nens petitons o més grans. Dons  per cada edat calen recursos i trucs concrets i no hi ha res com un munt de festes infantils per dominar i utilitzar aquests recursos perquè la festa infantil sigui la més divertida i positiva. Tenen experiència com actors, monitors, professors, casals, colònies … i sobretot en l’animació de festes infantils a Barcelona i fins i tot altres províncies. (la nostra empresa  Animaciones Aeiou treballa en diverses províncies espanyoles)

Animadors infantils per a festes

Per altra banda, al ser l’empresa més gram d’animació infantil, cadascun dels nostres animadors infantils a Barcelona realitza cents de festes a l’any; aixó, com en qualsevol altra feina, els aporta taules, experiència, recursos per solucionar qualsevol situació i solucionar-la amb unes quantes rialles.

També afegir el fet de disposar d’un ampli equip d’animadors per a festes infantils a Barcelona, fa que poden disposar d’animadors i animadores, per suposat amb diferents perfils adients a les edats, per petits, grans, excel·lents en balls o gimcanes, mags genials, conta contes entranyables, titellaires experts, grans maquilladors, experts globòlegs … Consulteu les nostres animacions ordenades per edat a l’apartat  animacions per edat

Animadors infantils per a festes a Barcelona
Animadors infantils per a festes a domicili Barcelona

Animacions infantils Jajejijoju fantàstics animadors per a festes infantils a Barcelona a domicili i adequant-nos a les seves necessitats. Comproveu-ho.

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad