Animacions de festes infantils a Barcelona

Servei d’animacions de festes infantils a Barcelona per aniversaris, festes infantils, comunions, celebracions familiars a domicili amb animacions variades i divertides amb pallassos, mags, titelles, contes, animadors professionals i tota la diversió garantida.

Anem a domicili per tot Barcelona, Hospitalet, Badalona, Cornellà, Sant Cugat, Terrasa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma, Manresa…) y alrededores Lleida, Girona, Tarragona…

Animació de festes infantils

Les nostres animacions de festes infantils a Barcelona més sol·licitades són:

Animació Bàsica

Animació Bàsica + màgia

Animació Bàsica + contacontes

Animació Bàsica + guinyol

Animació científica

Cantajocs

Minidisco

Xou de pallassos

Màgia infantil

Contacontes/guinyol profesional

Nadal i Halloween

Decoració i catering

Com a líder d’organització d’animacions de festes infantils a Barcelona a domicili, oferim la més gran oferta i varietat d’animació infantil que pot trobar (i sempre personalitzada segons els seus gustos)

Per que sigui més fàcil trobar el que més s’adapta al que cerqueu, ens pot contactar sense compromís i l’assessorarem o pot consultar les nostres animacions de festes infantils a Barcelona ordenades de la següent forma :

  1. Animacions infantils per edats
  2. Animacions infantils per continguts (màgia, música, globus, maquillatge, titelles…)
  3. Animacions infantils segons duració.
  4. Animacions infantils segons disfressa/personatge ( pallassos, princeses, mags Merlí…)
  5. Animacions segons la temàtica( Nadal, Halloween, princeses, pirates,mags, contes…)
Animacions de festes infantils a Barcelona
Animacions de festes infantils a Barcelona

En tots els casos oferim flexibilitat per canviar, afegir, ampliar, treure qualsevol dels  continguts exposats en les nostres animacions. Simplement comenti’ns la seva idea i gustos i l’aconsellarem des de la nostra experiència perquè la seva festa sigui un èxit.

Animacions infantils per a festes

Només treballem am animadors infantils professionals i amb molta experiència en l’animació de festes infantils, als quals impartim formació i seguiment de cada festa. Igualment comptem amb els millors materials per a la celebració d’animacions infantils a Barcelona: equips de so, micròfons, gran quantitat de disfresses i de qualitat, materials per a jocs (paracaigudes per a jocs, xanques, arcs, casetes,túnels, twister, pilotes, sacs…)

A part de les nostres animacions de festes infantils a Barcelona oferim d’altres serveis paral·lels : lloguer de castells inflables, ninots i personatges infantils, decoració de festes infantils, càtering, pluja de globus, escenaris, carpes, carrets, parament.

Des de el primer moment rebrà un tracte professional, tot garantint que la seva festa es farà segons que el es va acordar. Pot veure nombrosíssimes opinions de clients verificades per Google en el nostre perfil Google + d’animadors de festes infantils

Així mateix esteu a l’aguait de les nostres ofertes, descomptes i promocions per celebrar la vostra festa amb les nostres animacions infantils a Barcelona i les nostres consideracions generals sobre les nostres activitats d’animació.

Animacions infantils per festes Barcelona domicili
Animacions de festes infantils Barcelona domicili

Festes Infantils a Barcelona per a celebrar festes amb les més variades, professionals i divertides animacions de festes infantils a Barcelona a domicili.

Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad