Animació Infantil a Barcelona

Els expliquem les nostres activitats d’animació infantil a Barcelona, encara que també treballem a Girona, Tarragona i Lleida … Són animacions estructurades fruit d’anys d’experiència per facilitar-vos l’elecció; de totes maneres, som flexibles i ens adaptem a l’espai, el número de nens, edats o les seves necessitats dons els nostres animadors infantils són professionals. Les nostres principals activitats d’animació infantil a Barcelona són

Aimació infantil a Barcelona
Aimació infantil a Barcelona

La base de les nostres activitats infantils és, com no, la animació bàsica, perfecta per a totes les edats ja que podem adaptar els seus continguts. D’altres alternatives més especials són :

La nostra activitat estrella,  l’animació amb màgia. Perquè en Manuel, el nostre coordinador, és mag professional i ens ensenya no només els trucs sinó com oferir veritables actuacions de màgia infantil molt adients des de els 4 anys en endavant: fins i tot els pares es queden bocabadats (amb perdó) .

Altres activitats amb gran èxit sons els cantajocs per la seva popularitat, la minidisco per la seva jovialitat, els titelles  per la seva relació qualitat- preu i la  gymkana amb màgia professional per a la seva exclusivitat.

La més innovadora  i original en el mon de l’animació infantil a Barcelona, per aquells que ja ho han vist tot … és  l’animació científica amb sorprenents experiments, molt demanada com animació d’aniversaris infantils de nens mitjans.

Al nostre web, blog i facebook  podeu veure informació i idees de com organitzar festes infantils. No obstant és normal tenir dubtes, truqueu-nos o envieu-nos un mail sense compromís, ens encanta atendre-us. Consulteu –nos també pel que fa a les nostres activitats: Baby Shower, minidisco cool,.. La més variada animació infantil a Barcelona.

Com a conclusió, dir que tant nosaltres com els nostres animadors infantils portem anys desenvolupant aquestes activitats. I ens dediquem exclusivament a això. Tant per aniversaris infantils, com comunions i qualsevol esdeveniment infantil . La nostra única preocupació és seguir oferent la millor animació infantil  a Barcelona ; confieu en l’experiència del líder.

Per això ens diem Animacions infantils Jajejijoju! Animació infantil a Barcelona com llicència per a divertir.


Nombre y teléfono

e-mail

Fecha celebración

Número de niños y edades

Ciudad o municipio

Tu mensaje

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad